اختصاصی کلینی نیوز
واکشن رسانه های ایران به خبر حمله سایبری به مترو تل آویو
به گزارش کلینی نیوز، امیر حسین علمایی تحلیگر کلینی نیوز می نویسد: کانال تلگرامی «صابرین نیوز»، روز دوشنبه ۱۳ /تیرماه، با انتشار خبری فوری از حمله سایبری گسترده از خاک عراق با هدف قرار دادن سیستم عاملها، مانتیورهای کنترلی و سرورهای متروی تلآویو گزارش داد.
رسانه اینترنشنال در خبری آورده است:کانال صابریننیوز از رسانههای نزدیک به نیروی قدس سپاه با انتشار خبری جعلی از «حمله سایبری گسترده علیه سیستمعاملها، مانیتورهای کنترلی و سرورهای مترو تلآویر» خبر داد. این خبر جعلی در حالی منتشر شده که تلآویو مترو ندارد و خطوط متروی این شهر در حال ساخت است.
لاهاو هارکو خبرنگار روزنامه جروزالم پست در صفحه توئیتر خود نوشت: یک حمله سایبری به مترو تل آویو صورت گرفته است!؛ مترو تل آویو وجود خارجی ندارد.
باشگاه خبرنگازان جوان پس از انتشار خبر، حمله سایبری به مترو تل، این خبر را از دسترس خارج کرد.
خبرگزاری فارس ازحمله سایبری گسترده علیه سیستم عاملها، مانیتورهای کنترلی و سرورهای متروی تل آویو خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، کانال تلگرامی «صابرین نیوز»، امروز، با انتشار خبری فوری از حمله سایبری گسترده از خاک عراق با هدف قرار دادن سیستم عاملها، مانتیورهای کنترلی و سرورهای متروی تلآویو گزارش داد.
لحظاتی پس از انتشار این خبر، برخی منابع اعلام کردند که اساسا متروی تلآویو هنوز راهاندازی نشده است و به نظر میرسد که حمله سایبری صورت گرفته، علیه یک شرکت اسرائیلی مسئول پروژه ساخت قطارهای سبک شهری و مترو بوده که داخل تل آویو کار میکند.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، برخی نیز تصورشان بر این بود که احتمالا سامانه قطار سبک شهری تل آویو مورد حمله سایبری قرار گرفته است.
اما دقایقی بعد صابرین نیوز با رفع ابهام از این مساله تاکید کرد که این حمله سایبری به شرکتی که مسئولیت طراحی و ساخت سیستم حمل و نقل گسترده در کلان شهر تل آویو را بر عهده دارد، صورت گرفته است.
این کانال تلگرامی سپس با انتشار تصویری مبنی بر اینکه شرکت مزبور با نام NTA از دسترس خارج شده، افزود: با وجود مداخله واحدهای سایبری دولت صهیونیستی برای شکستن محاصره این سایت، این حمله همچنان به سرورهای سایت مترو تل آویو ادامه دارد.
بهرهبردای از متروی منطقه غوش دان (منطقه کلان شهر تل آویو) قرار است در سال ۲۰۳۲ انجام شود. روزنامه یدیعوت آحرونوت ژوئن سال ۲۰۲۱ گزارش داده بود: حفاری در گوش دان قرار است در سال ۲۰۲۵ آغاز شود، اما آغاز سفر در سه خط مترو تا قبل از سال ۲۰۳۲ انجام نخواهد شد.
انتشار خبر حمله سایبری در حالی است که نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی اخیرا با انحلال پارلمان در تصویب “قانون مترو” شکست خوردند و همچنان نتوانستند این لایحه را به تصویب برسانند. از همین رو برخی در شبکههای اجتماعی مدعی شدند که تاخیر در عملکرد نمایندگان کنست برای تصویب این لایحه به علت حمله سایبری گسترده به وجود آمده است.
هنوز هیچ منبع یا مقام رسمی در سرزمینهای اشغالی اظهار نظری در این مورد نکرده و احتمال دارد که اسرائیل از سیاست ابهام در این خصوص استفاده کرده و آن را تایید یا تکذیب نکند، بویژه آنکه این رژیم همواره سعی کرده است ضعف های امنیتی خود را حتی شده با دروغ پنهان کند.
اردیبهشتماه گذشته نیز، تیم سایبری موسوم به «الطاهره» عراق با شعار « یالثارات ابومهدی المهندس» حمله گسترده ای به زیرساخت های بخش حمل و نقل رژیم صهیونیستی انجام داد و بزرگترین شرکت ترابری رژیم صهیونیستی را از کار انداخت.
پیش از آن، در فروردینماه نیز، هکرهای عراقی در دو روز متوالی، وبسایت و سرورهای فرودگاه بنگوریون در تلآویو، وبگاه بانک «اسرائیل» را از دسترس خارج کردند و گروه موسوم به «الطاهره» ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت حمله سایبری به پایگاههای و سرورهای رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پایگاه اطلاع رسانی کانال ۹ تلویزیون رژیم صهیونیستی را نیز هدف حمله سایبری قرار داده است.
برچسب ها :اسرائیل ، حمله سایبری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰