در مجمع جهانی اقتصاد در داووس مطرح شد:خطر رکود فراگیر وجود دارد
به گزارش کلینی نیوز به نقل از صدای مریکا،افزایش قیمتها اعتماد مصرف کنندگان را تضعیف کرده و باعث به لرزه در آمدن بازارهای مالی در جهان شده است. بانکهای مرکزی از جمله بانک مرکزی آمریکا در واکنش به افزایش قیمتها وادار به افزایش نرخ بهره شدهاند.
در همین حال، تهاجم روسیه به اوکراین در ماه فوریه بر بازارهای نفت و مواد غذایی اثرات نامطلوبی برای بسیاری داشته است. به نوشته رویترز، قرنطینهها در چین نیز برای مقابله با شیوع کووید که چشم اندازی برای پایان آن دیده نمیشود این شرایط را بدتر کرده است.
صندوق بین المللی پول ماه گذشته میلادی چشم انداز رشد جهانی خود را برای دومین بار در سال جاری کاهش داد و از جنگ اوکراین و تورم به عنوان یک «خطر روشن و کنونی» برای بسیاری از کشورها نام برد.
[su_note note_color=”#eeeeea” text_color=”#393a34″ radius=”۷″]به نظر میرسد که معترضان دیگر تب و تاب گذشته را ندارند. زیرا آنها به این نتیجه رسیدهاند که اجلاس داووس نقش چندانی در سیاستهای اجرایی بینالمللی ندارد[/su_note]
مدیر عامل صندوق بینالمللی پول، کریستالینا جورجیوا، روز دوشنبه در داووس گفت که جنگ، شرایط سختتر مالی، و شوکهای قیمتی – بهویژه برای مواد غذایی – به وضوح چشمانداز اقتصاد را «تیره» کرده است،
او اما گفت در مقطع فعلی منتظر وقوع یک رکود اقتصادی نیست اما از سوی دیگر گفت نمیتوان احتمال وقوع رکود را به طور کامل از معادله حذف کرد.
این درحالی است که رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه پس از بازدید از کارخانه سامسونگ در سفر به کرهجنوبی گفت که «همهگیری کووید-۱۹ شکنندگی زنجیرههای تأمین کالا در زمان مقرر را آشکار کرد. کمبود جهانی نیمهرساناها باعث کمبود کالاهای مصرفی، بهویژه خودرو شده است و این به افزایش قیمتها در سراسر جهان کمک میکند. و اکنون، جنگ بیرحمانه پوتین در اوکراین، نیاز به ایمنسازی زنجیرههای تامین کالای حیاتی را بیشتر مورد توجه قرار داده است.»
مجمع جهانی اقتصاد (به انگلیسی: World Economic Forum) یکی از سازمانهای بزرگ اقتصادی سوئیس است. این سازمان سالانه بیش از ۸۰ میلیون دلار درآمد دارد.
بیش از یک هزار شرکت نامآور جهان با پرداخت حق عضویت، هزینههای این مجمع را تأمین میکنند که حداقلِ آن ۴۲٬۵۰۰ فرانک سوئیس در سال است. حضور رؤسای شرکتها در نشست داووس ۱۸٬۰۰۰ فرانک هزینه ورودی دارد. ۲۵۰٬۰۰۰ تا ۵۰۰٬۰۰۰ فرانک هم هزینهٔ شراکت در برنامهها و طرحهای کنفرانس است.
اجلاس داووس مانند دیگر نشستها و اجلاسهایی که میهمانان سرشناسی از سراسر دنیا دارد، محلی برای نشان دادن اعتراض به سیاستهای دولتمردان هم بهشمار میرود. گروههای مخالف جهانیسازی، مخالفان سرمایهداری، چپها و سبزها همیشه از این فرصت برای نشان دادن مخالفتهای خود با سیاستمداران استفاده میکردند. اما به نظر میرسد که معترضان دیگر تب و تاب گذشته را ندارند. زیرا آنها به این نتیجه رسیدهاند که اجلاس داووس نقش چندانی در سیاستهای اجرایی بینالمللی ندارد
برچسب ها :اوکراین ، روسیه ، مجمع جهانی اقتصاد در داووس ، مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰