کد خبر : 24546
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 فروردین 1404 - 18:03

حوزه سلامت

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز جامع سلامت حسن آباد؛ بررسی نیازهای ارتقاء خدمات

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز جامع سلامت حسن آباد؛ بررسی نیازهای ارتقاء خدمات
دکتر رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همراه جمعی از مسئولین حوزه بهداشت و درمان، از مرکز جامع سلامت شهر حسن آباد بازدید کرد.

به گزارش کلینی نیوز، روز ۶ فروردین ماه، دکتر رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همراه مجتبی افشار، سرپرست بخشداری فشافویه، معاونین دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر امینی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، و سایر مسئولین از مرکز جامع سلامت شهر حسن آباد بازدید به عمل آورد.

در جریان این بازدید، مجتبی افشار، سرپرست بخشداری فشافویه، با اشاره به اهمیت دسترسی عادلانه به خدمات درمانی برای تمامی شهروندان، بر نیاز مبرم بخش فشافویه به ارتقاء کیفیت و کمیت خدمات بهداشتی و درمانی تاکید کرد.

وی با توجه به تراکم جمعیت در این منطقه، خواستار توجه ویژه به تامین نیروی انسانی متخصص و تجهیزات پیشرفته پزشکی در مرکز جامع سلامت شهر حسن آباد شد و این امر را از حقوق اساسی و اولویت‌های بهداشتی مردم شریف این بخش دانست.

1612786602 2516

دکتر رضا رئیس کرمی نیز در این بازدید ضمن استماع گزارش‌های ارائه شده و بررسی وضعیت موجود، بر تعهد دانشگاه علوم پزشکی تهران به ارتقاء سطح سلامت جامعه تاکید کرد و قول مساعد برای بررسی امکانات و رفع نیازهای مطرح شده در راستای بهبود خدمات درمانی در مرکز جامع سلامت حسن آباد داد.

این بازدید با هدف ارزیابی دقیق‌تر چالش‌ها و فرصت‌های موجود در حوزه سلامت این منطقه و اتخاذ تصمیمات موثر برای بهبود وضعیت بهداشت و درمان صورت گرفت.

گفتنی است، شهروندان بخش فشافویه، در کارزار اینترنتی از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خواستار شبانه‌روزی شدن دزمانگاه تأمین اجتماعی شهدای فشافویه و افزایش خدمات درمانی و  مرکز اورژانس این بخش شده بودند.

سال گذشته ۱۰ هزار پزشک و پرستار از کشور خارج شدند

موج مهاجرت هر روز ابعاد تازه‌تری پیدا می‌کند. در تازه‌ترین تحولات جامعه پزشکی، تمایل متخصصان برای مهاجرت از پزشکان عمومی پیشی گرفته است.

این در حالی است که میزان خروجی پزشکان بعد از دوره کرونا و محدودیت‌های سفر، دو برابر شده است. این عدد بین ۶ تا ۱۰ هزار پزشک متغیر است. این عدم قطعیت به‌دلیل عدم انتشار آمار از سوی نهادهای رسمی است.

اما حالا متخصصان گوی رفتن را ربوده‌اند و تعداد خروجی‌های‌شان بیشتر شده، همچنین میانگین سنی متقاضیان نیز افزایش داشته است.

در همین حال، کرسی‌های تخصص که پیش‌تر برای آن سر و دست می‌شکستند، سال گذشته خالی ماندند. یعنی پرورش برای ۵ تا ۱۰ سال آینده به‌اجبار متوقف شده و خروجی متخصص نخواهیم داشت.

سال گذشته رئیس سازمان نظام پزشکی کشور اعلام کرد که ظرف ۵ سال آینده متخصص قلب و اطفال در کشور نخواهیم داشت،

اما تعدادی از پزشکان به «دنیای اقتصاد» گفته‌اند که در شهرستان‌ها و شهرهای کوچک وضعیت از نظر تعداد و پراکندگی متخصصان از هم‌اکنون بد و نگران‌کننده است.

براساس گزارش خبرگزاری فارس، طبق آمار‌های سازمان نظام پزشکی کشور، بیش از ۱۴۰ هزار پزشک اعم از عمومی، متخصص و فوق تخصص در کشور تحصیل کردند که با توجه به جمعیت بیش از ۸۵ میلیونی ایران، معادل سرانه پزشک به ازای هر هزار نفر ۴.۱ نفر خواهد شد.

بر اساس آمار‌های جهانی، متو سط سرانه پزشک در هر کشور باید ۳.۵ پزشک به ازای هزار نفر جمعیت با شد، ولی عوامل مرتبط با دافعه و جاذبه موجب شده است تا پزشکان برای کار در کشـور انگیزه لازم را نداشـته باشـند و در کشـور‌های دیگر مانند کانادا، آمریکا و کشـور‌های اروپایی خدمات ارائه دهند و حتّی در شرایط امروزی، به تازگی کشور‌های اطراف مانند ترکیه نیز در حال جذب پز شکان ایرانی هستند مهاجرت کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Translate »