کد خبر : 18023
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 فروردین 1403 - 8:59

در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق چه گذشت؟

در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق چه گذشت؟
نشست شورای امنیت سازمان ملل با هدف بررسی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق با محکومیت این اقدام از سوی بیشتر اعضای شورای امنیت به جز امریکا، بریتانیا و فرانسه روبرو شد.

به گزارش کلینی نیوز به نقل از  المیادین، شورای امنیت سازمان ملل متحد شامگاه سه شنبه به درخواست روسیه برای بررسی موشکباران توسط رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق تشکیل جلسه داد.

«قصی الضحاک» نماینده سوریه در سازمان ملل این حمله را پیشینه خطرناک و نقض گسترده قوانین و مقررات بین‌المللی توصیف و تاکید کرد جنایات رژیم صهیونیستی و امریکا با هماهنگی با گروه‌های تروریستی صورت می‌گیرد.

وی افزود: واشنگتن قطعنامه های شورای امنیت و جان باختن ۳۳ هزار شهید غیرنظامی در غزه را کوچک و بی ارزش می شمارد.

الضحاک تاکید کرد سوریه، جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و شرکای آنها در دولت امریکا را مسئول پیامدهای تجاوزات پیاپی می‌داند.

«واسیلی نیبیزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل هم در این نشست خواستار محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی در خاورمیانه از جمله در سوریه از سوی شورای امنیت شد و گفت:تل آویو قطعنامه شورای امنیت برای آتش بس در غزه را به سبب تشویق آن از سوی ایالات متحده که گفته است قطعنامه الزام آور نیست، نادیده می گیرد.

وی سه کشور ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه را به سبب خودداری از محکومت تجاوز رژیم صهیونیستی به کنسولگری مورد انتقاد قرار داد و گفت این کشورها پیامدهای هر آنچه را که ممکن است، رخ دهد، برعهده دارند.

نماینده چین در سازمان ملل هم تاکید کرد که اوضاع خاورمیانه از هر زمانی خطرناک تر است. وی کشورهایی را که بر رژیم صهیونیستی نفوذ دارند، به استفاده از نفوذ خود بر این رژیم دعوت کرد.

«عمار بن جامع» نماینده الجزایر در سازمان ملل هم، تجاوز به کنسولگری ایران را اقدامی تحریک آمیز دانست که می‌تواند سبب تشدید تنش در منطقه شود. وی بر ضرورت محکومیت این حمله تاکید کرد.

نمایندگان سوئیس، کره جنوبی و سیرالئون هم با ابراز نگرانی از تشدید تنش حمله به این هیئت دیپلماتیک را محکوم کردند و خواستار آتش بس در غزه شدند.

نماینده اسلوونی هم با محکوم کردن این حمله بر ضرورت کاهش تنش در منطقه از طریق اجرای قطعنامه شورای امنیت مبنی بر برقراری آتش بس در غزه تاکید کرد.

اما نماینده ژاپن گفت اطلاعات درباره این حمله همچنان کامل نیست.

نماینده گویان هم با محکوم کردن اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی خواستار آرام سازی اوضاع در منطقه شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Translate »