برگزاری نهمین دوره جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب دربخش فشافویه
به گزارش کلینی نیوز به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری ، خانم مهدیه حسنی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری بهمراه کارشناسان با حضور در بخشداری فشافویه با هادی حسین خانی بخشدار فشافویه دیدار کرد.
مهدیه حسنی در این نشست ضمن بیان اهداف و تشریح چگونگی برگزاری نهمین دوره جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب اظهار کرد: این جشنواره طی چندین دوره اجرای موفق که با هدف پشتیبانی از برنامهها و طرحهای خلاق در زمینه کتاب و کتابخوانی و تقویت هویت اسلامی در سراسر کشور برگزار شده، توانسته است آثار مطلوب و علاقهمندان زیادی را به سوی کتابخوانی جذب کند.
وی با اشاره به ضرورت و لزوم برگزاری این جشنواره افزود: استفاده از توانمندی و ظرفیت بخش ها و روستاهای شهرستان به عنوان بازوهای پرتوان اجرایی، می تواند زمینه های مناسب ترویج و گسترش کتابخوانی را در سطح شهرستان ایجاد نماید.
حسنی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری نشست های آتی در بخشهای دیگر شهرستان که در دستور کار این اداره قرار دارد می توانیم با ایجاد یک وحدت رویه و همسویی ارکان شهرستان برای اجرای موفق و مطلوب این جشنواره، برنامه ریزی های مناسب و تصمیم های خوبی را اتخاذ نماییم.
هادی حسن خانی بخشدار فشافویه نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از تعامل بین اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری و این بخشداری در حوزه های فرهنگی از جمله کتاب و کتابخوانی بر ضرورت فعالیت ها و فرهنگسازی مطالعه کتاب و برنامه ریزی بمنظور برگزاری جشنواره و مسابقات کتابخوانی در بخش فشافویه و همچنین تجلیل از فعالان حوزه کتاب و نویسندگان و مولفین تاکید کرد.
نهمین دوره جشنواره «روستاها و عشایر دوستدار کتاب»با هدف تقویت هویت ایرانی- اسلامی
نهمین دوره جشنواره «روستاها و عشایر دوستدار کتاب»با هدف تقویت هویت ایرانی- اسلامی، امیدبخشی و محرومیتزدایی فرهنگی با ارزیابی عملکرد روستاییان و عشایر سراسر کشور و پشتیبانی از طرحهای ابتکاری آنها در حوزه کتاب و کتابخوانی، به همت اداره کل مجامع و تشکلها و فعالیتهای فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشود.
برای شرکت در این جشنواره فرمها و برنامههای پیشنهادی روستاها باید به مهر و امضای دهیار، رئیس شورای اسلامی روستا، مسئول کتابخانه(کتابخانه مساجد و عمومی) یا متولی طرحهای کتابخوانی برسد؛ فعالیتها، مستندات(فیلم، عکس، گزارش، تقدیرنامه فعالیتهای شاخص و ابتکاری)، فرمها و برنامههای پیشنهادی جوامع عشایری باید به امضای دهیار باشد و در همه برنامهها اعم از اجراشده یا پیشبینیشده، اهداف، شیوه اجرای نهادهای مشارکتکننده و نحوه تأمین بودجه باید مشخص و اعلام شود.
شاخصهای انتخاب برنامههای ارسالی برای شرکت در نهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب عبارت است از: تناسب با نیازهای محلی، آیینهای بومی و ارزشهای دینی و فرهنگی، اثرگذاری مستمر در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، بهرهمندی از مشارکت مردمی و پشتیبانی واحدهای اجرایی روستا و عشایر، پوشش جمعیتی مناسب و توجه به زنان، کودکان و نوجوانان، استفاده خلاقانه از فضای مجازی و ظرفیتهای ملی و محلی، تقویتکننده احساس تعلق ملی و اسلامی، همگرایی دولت و ملت با ترویج فرهنگ تلاش و همکاری و نشاط اجتماعی، توجه به رفع محدودیتها و آسیبها، قابلیت الگوبرداری و اجرا در سایر مناطق، محتوا و شیوه اجرای نو و باکیفیت و استفاده از ظرفیت مفاخر علمی.
در ارزیابی برنامههای ارسالی، ۷۰ درصد امتیازدهی بر اساس فعالیتهای انجام شده در بازه زمانی فروردین تا بهمن ماه ۱۴۰۱ و ۳۰ درصد ناظر بر ایدهها و طرحهایی است که در آینده و با حمایتهای مردمی و دولتی اجرا میشود.
متقاضیان میتوانند تا ۳۰ خردادماه ۱۴۰۲، از طریق بارگذاری اطلاعات اولیه و شخصی مسئولین طرح در سامانه platzaar.ir/villageregister، دریافت رمز عبور از طریق پیامک و تکمیل اطلاعات و فرم معرفی دوستدار کتاب در سایت platzaar.ir، نسبت به ثبتنام در این جشنواره اقدام کنند. آیین اختتامیه نهمین دوره جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب شهریور ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه الکترونیکی اداره کل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی به نشانی www.majame.farhang.gov.ir مراجعه کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰