نام شرکتی که مهدی خوشقدم مدیرعامل آن است پیشتر هم در لیست تحریمهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی در دی ماه سال ۹۶ به چشم میخورد. شرکت او در ایران در زمینه واردات تجهیزات نظامی، الکتریکی، مخابراتی، مکانیکی و نفت و گاز و پتروشیمی فعالیت میکند.
ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در کنفرانس خبری روز پنج شنبه ۱۸ اسفند، اعلام کرد آمریکا و متحدانش مصمم هستند تا گروگانگیریهای سیاسی را از جهان ریشهکن کنند.
دولت آمریکا از مجرمان محکوم به جاسوسی دو تابعتی به عنوان گرونگیری سیاسی یاد می کنند.
کاظم غریبآبادی، معاون امور بینالملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، در توییتر در ۲۷ مرداد ماه امسال اعلام کرد: «آمریکا دهها تن از ایرانیان بیگناه را به بهانه دور زدن تحریمهای ظالمانه و غیرانسانیاش بازداشت کرده است.
گفتنی است روز پنجشنبه وزارت خزانهداری ایالات متحده هم در دو بیانیه جداگانه اعلام کرد مجموعا یک فرد و ۴۵ نهاد مرتبط با شبکه دور زدن تحریمهای ایران و برنامه پهپادی جمهوری اسلامی را تحریم کرد.
در بیانیه نخست که پنجشنبه ۱۸ اسفند منتشر شد، نام ۳۹ شرکت مرتبط با ایران توسط دفتر کنترل داراییهای وزارت خزانهداری، اوفک ذکر شد. این شرکتها متهم به تشکیل یک «شبکه بانکی مخفی و در سایه» هستند و به جمهوری اسلامی کمک میکنند تا با دور زدن تحریمهای آمریکا به بازارهای مالی جهان دسترسی داشته باشد.
وزارت خزانهداری آمریکا میگوید یکی از این شرکتها، شرکت پتروشیمی مهر در ایران است که معاملاتی در امارات متحده عربی داشته است. همچنین شماری دیگر از این شرکتها در هنگکنگ بوده و با جمهوری اسلامی ارتباطات مالی داشتهاند که اکنون تحریم شدهاند. برخی دیگر از این شرکتها در امارات، پاکستان، ترکیه، جزایر مارشال و چین مستقر هستند.
در بیانیه دیگر وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که پنج شرکت و یک فرد حقیقی را در ارتباط با برنامه پهپادی جمهوری اسلامی تحریم کرده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰