کد خبر : 26595
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 تیر 1404 - 8:42

رایزنی مقامات دفاعی ایران و عربستان درباره امنیت منطقه‌ای

گفت‌وگوی وزرای دفاع ایران و عربستان؛ گامی دیگر در مسیر ثبات منطقه

گفت‌وگوی وزرای دفاع ایران و عربستان؛ گامی دیگر در مسیر ثبات منطقه
وزیر دفاع عربستان و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در تماسی تلفنی به بررسی آخرین تحولات منطقه و تلاش‌های مشترک برای برقراری صلح و ثبات پرداختند.

به گزارش کلینی نیوز، خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی، در مکالمه‌ای تلفنی با سرلشکر عبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، به بحث و تبادل نظر درباره اوضاع و تحولات منطقه پرداختند.

این گفت‌وگوی مهم، بر تلاش‌های صورت‌گرفته برای حفظ امنیت و ثبات منطقه متمرکز بود و نشان‌دهنده اراده دو کشور برای همکاری در راستای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه است.

گفت‌وگوی وزرای دفاع ایران و عربستان؛ گامی دیگر در مسیر ثبات منطقه

به گزارش الریاض، وزیر دفاع عربستان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) اعلام کرد که در این تماس تلفنی، طرفین همچنین درباره روابط دوجانبه دفاعی میان عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران گفت‌وگو کرده‌اند. این موضوع حاکی از پتانسیل گسترش همکاری‌ها فراتر از مسائل صرفاً منطقه‌ای به حوزه دفاعی است.

1612786602 2516

این رایزنی تلفنی در ادامه سلسله مذاکرات اخیر میان مقامات عالی‌رتبه ایران و عربستان صورت می‌گیرد.

پیش از این، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در گفت‌وگوی تلفنی با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، ابراز امیدواری کرده بود که توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی بتواند به بازگرداندن امنیت و ثبات در منطقه کمک کرده و از خطرات تنش و درگیری جلوگیری کند.

این اظهارات نشان‌دهنده اولویت‌بندی ثبات منطقه‌ای از سوی ریاض است.

در همین راستا، رئیس‌جمهور ایران نیز از موضع عربستان سعودی در محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی تشکر و بار دیگر از نقش و تلاش‌های ولیعهد سعودی در جهت بازگرداندن امنیت و ثبات به منطقه قدردانی کرده بود.

این تبادل تشکر و قدردانی، بیانگر همگرایی نسبی دیدگاه‌های دو کشور در قبال برخی مسائل منطقه‌ای و تمایل به همکاری برای حل و فصل بحران‌هاست.

تحولات اخیر نشان می‌دهد که ایران و عربستان سعودی، با وجود اختلافات پیشین، در حال حرکت به سمت یک رویکرد عمل‌گرایانه برای مدیریت بحران‌ها و تقویت ثبات منطقه‌ای هستند.

این گفت‌وگوها می‌تواند زمینه را برای همکاری‌های بیشتر و مؤثرتر در آینده فراهم آورد.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Translate »