کد خبر : 16143
تاریخ انتشار : شنبه 16 دی 1402 - 17:52

حمیدرضا دهقان

پروژه بیمارستان تخصصی ۱۲۸ تختخوابی شهر حسن آباد فشافویه

پروژه بیمارستان تخصصی ۱۲۸ تختخوابی شهر حسن آباد فشافویه
بیمارستان تخصصی ۱۲۸ تختخوابی شهر حسن آباد فشافویه حداث می شود.

به گزارش کلینی نیوز به نقل از روابط عمومی بخشداری فشافویه، صبح روز ۱۶ دی ماه هادی حسین خانی بخشدار فشافویه به همراه محبوبی رئیس حوزه قضایی فشافویه، یعقوبی شهردار حسن آباد، حجت الاسلام مرادی رئیس شورای حل اختلاف فشافویه، اکبری رئیس اداره ثبت و املاک بخش فشافویه، سرهنگ کوهساریان فرمانده کلانتری ۱۷۶ حسن آباد و سایر مسئولین از محل احداث پروژه بیمارستان تخصصی ۱۲۸ تختخوابی شهر حسن آباد بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرای این پروژه قرار گرفت.

گفته میشود، محل احداث بیمارستان تخصصی ۱۲۸ تختخوابی شهر حسن آباد از سوی شورای اسلامی شهر حسن آباد به بخش خصوصی اهداء شده است.

تا لحظه گزارش این خبر از پیشرفت احداث بیمارستان تخصصی ۱۲۸ تختخوابی گزارشی منتشر نشده است و تنها اسکلت فلزی یک سوله در محل دیده می شود.

در سال های اخیر به همت یکی از خیرین شهر حسن آباد، نخستین  کلینیک تامین اجتماعی شهرستان ری در شهرحسن آباد به نام  درمانگاه تامین اجتماعی شهدای بخش فشافویه احداث و راه اندازی شده است. در حال حاضر در یک شیفت کاری بیمار پذیرش می کند.

 

 

 درمانگاه تامین اجتماعی شهدای فشافویه

درمانگاه تامین اجتماعی شهدای فشافویه

شهروندان بخش فشافویه، در کارزار اینترنتی از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خواستار شبانه‌روزی شدن دزمانگاه تأمین اجتماعی شهدای فشافویه و افزایش خدمات درمانی و  مرکز اورژانس این بخش شده بودند.

تجربه گذشته احداث دو بیمارستان نیمه تمام در شهرستان ری

در دو دهه اخیر دو بیمارستان نیمه تمام در باقر شهر و شهر کهریزک به دلیل عدم نظارت از سوی مقامات دولتی  رها شده است. بیم آن می رود که احداث بیمارستان در بخش فشافویه به سرنوشت مشابه تبدیل شود.

بیمارستان نیمه ساخته شده در مجاورت شهرداری باقر شهر 1402

بیمارستان نیمه ساخت رها شده باقرشهر

گفته می شود این دو بیمارستان با هزینه بخش خصوصی  قرار بود احداث شود ، بیمارستان نیمه ساخته باقرشهر بدلیل نامعلوم تنها فنداسیون ساختمان بیمارستان به اجرا گذاشته شده و رها شده است ، احتمالا بدلیل قدمت فعالیت ساختمانی به مرور زمان دچار فرسایش شده است.

بیمارستان ۱۷۰ تختخوابی بیمارستان خیریه الهام که در شهر کهریزک واقع شده است توسط موسسه خیراندیشان الهام برای سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد تومان جهت ساخت بیمارستان اعلام آمادگی کرده بود.

بیمه رستان 170 تختخوابی خیریه الهام

بیمارستان خیریه «الهام» کهریزک

 سیدعلی یزدیخواه در حاشیه بازدید از پروژه عمرانی بیمارستان خیریه «الهام» کهریزک ری در جمع خبرنگاران گفته بود که عملیات عمرانی بیمارستان ۱۷۰ تختخوابی خیرساز الهام در کهریزک از سال ۹۶ آغاز شده و تا کنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که تکمیل آن نیازمند مشارکت دولت و خیران برای تأمین اعتبار است.

براساس تفاهم نامه بین موسسه خیراندیشان الهام و وزارت بهداشت و درمان در سال ۱۳۹۶ به امضاء ظرفین رسیده که هزینه ساخت فیزیکی بیمارستان از سوی موسسه خیراندیشان الهام و تجهیز بیمارستان از سوی وزارت بهداشت و درمان تامین شود.

سال گذشته ۱۰ هزار پزشک و پرستار از کشور خارج شدند

موج مهاجرت هر روز ابعاد تازه‌تری پیدا می‌کند. در تازه‌ترین تحولات جامعه پزشکی، تمایل متخصصان برای مهاجرت از پزشکان عمومی پیشی گرفته است.

این در حالی است که میزان خروجی پزشکان بعد از دوره کرونا و محدودیت‌های سفر، دو برابر شده است. این عدد بین ۶ تا ۱۰ هزار پزشک متغیر است. این عدم قطعیت به‌دلیل عدم انتشار آمار از سوی نهادهای رسمی است.

اما حالا متخصصان گوی رفتن را ربوده‌اند و تعداد خروجی‌های‌شان بیشتر شده، همچنین میانگین سنی متقاضیان نیز افزایش داشته است.

در همین حال، کرسی‌های تخصص که پیش‌تر برای آن سر و دست می‌شکستند، سال گذشته خالی ماندند. یعنی پرورش برای ۵ تا ۱۰ سال آینده به‌اجبار متوقف شده و خروجی متخصص نخواهیم داشت.

سال گذشته رئیس سازمان نظام پزشکی کشور اعلام کرد که ظرف ۵ سال آینده متخصص قلب و اطفال در کشور نخواهیم داشت،

اما تعدادی از پزشکان به «دنیای اقتصاد» گفته‌اند که در شهرستان‌ها و شهرهای کوچک وضعیت از نظر تعداد و پراکندگی متخصصان از هم‌اکنون بد و نگران‌کننده است.

براساس گزارش خبرگزاری فارس، طبق آمار‌های سازمان نظام پزشکی کشور، بیش از ۱۴۰ هزار پزشک اعم از عمومی، متخصص و فوق تخصص در کشور تحصیل کردند که با توجه به جمعیت بیش از ۸۵ میلیونی ایران، معادل سرانه پزشک به ازای هر هزار نفر ۴.۱ نفر خواهد شد.

بر اساس آمار‌های جهانی، متو سط سرانه پزشک در هر کشور باید ۳.۵ پزشک به ازای هزار نفر جمعیت با شد، ولی عوامل مرتبط با دافعه و جاذبه موجب شده است تا پزشکان برای کار در کشـور انگیزه لازم را نداشـته باشـند و در کشـور‌های دیگر مانند کانادا، آمریکا و کشـور‌های اروپایی خدمات ارائه دهند و حتّی در شرایط امروزی، به تازگی کشور‌های اطراف مانند ترکیه نیز در حال جذب پز شکان ایرانی هستند مهاجرت کنند.

احمد اسفندیاری معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی در جلسه رسیدگی به مشکلات حوزه درمان و آب شرب بخش فشافویه گفته بود که بخش فشافویه نیازمند توجه بیشتر در حوزه درمان است و در این راستا با تامین نیروی انسانی لازم، سازمان تامین اجتماعی برای افزایش ساعت خدمات رسانی در درمانگاه شهدای فشافویه آمادگی دارد.

معاون سازمان تأمین اجتماعی در این جلسه تصریح کرد:پزشکان و کادر درمان جزو قشر موثر و پر تلاش کشور هستند و نباید با عدم حمایت، مورد تخریب برخی معاندان و دشمنان نظام قرار گیرند زیرا خدمات رسانی در حوزه درمان کشور را تحت الشعاع قرار می دهد.

گفتین است، شهرستان ری فاقد بیمارستان است، بیمارستان شهدای هفتم تیر و بیمارستان فیروزآبادی در شهر ری منطقه۲۰ شهر داری تهران و از توابع شهرستان تهران  واقع شده است که از دید برخی از مسدولین شهرستان ری تابع این شهرستان محسوب می کنند.

شهرستان ری به مرگزیت شهر ری اعلام شده است و فرمانداری شهرستان ری درآن مستقر است.

تنها کلینک تامین اجتماعی شهرستان ری چند سالی است با همت مسئولین بخش فشافویه در شهر حسن آباد  به نام  درمانگاه شهدای فشافویه راه اندازی شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Translate »