کد خبر : 19105
تاریخ انتشار : شنبه 26 خرداد 1403 - 15:12

پاپ خواستار ممنوعیت سلاح‌های هوش‌ مصنوعی شد

پاپ خواستار ممنوعیت سلاح‌های هوش‌ مصنوعی شد
«نشست سطح عالی G7 درباره آفریقا و مدیترانه، هوش مصنوعی و انرژی» در اجلاس سران G7 به میزبانی ایتالیا در بورگو اگنازیا برگزار شد.

به گزارش کلینی نیوز به نقل از  تلویزیون دولتی تی آر تی ترکیه پاپ در سخنرانی خود در این نشست با بیان اینکه فناوری باید در خدمت بشریت باشد، گفت: همیشه باید انسان‌ها تصمیم بگیرند، نه ماشین‌ها.

پاپ افزود: اگر توانایی تصمیم‌گیری درباره خود و زندگی‌شان را از مردم سلب کنیم و آن‌ها را به انتخاب ماشین‌ها بسپاریم، بشریت را به آینده‌ای مایوس‌کننده محکوم خواهیم کرد.

پاپ فرانسیس خاطرنشان کرد هوش مصنوعی از یک سو به دلیل فرصت‌هایی که ارائه می‌کند هیجان‌انگیز است، اما از سوی دیگر به دلیل نتایجی که پیشنهاد می‌کند باعث ترس می‌شود.

پاپ در سخنرانی خود خواستار ممنوعیت سلاح‌های خود مختار مرگبار شده و گفت برای صلح به سیاست خوب نیاز است.

 به گزارش Decrypt، فرانسیس در طول سخنرانی خود از دولت های جهانی خواست استفاده از هوش مصنوعی در جنگ را ممنوع کنند و چهارچوبی اخلاقی برای این فناوری ایجاد کنند و بر نیاز به همکاری برای هدایت توسعه و استفاده از آن تاکید کرد. پاپ گفت: «با توجه به فاجعه ای که درگیری مسلحانه باشد، بازنگری در توسعه و استفاده از وسایلی مانند به اصطلاح سلاح های خودمختار مرگبار و در نهایت ممنوعیت استفاده از آن ها ضروری است. هیچ ماشینی نباید تصمیم بگیرد که جان یک انسان را بگیرد.»

پاپ فرانسیس خود قربانی چندین تصویر و ویدیوی تولیدشده توسط هوش مصنوعی بود ازجمله عکسی که او را با کاپشن سفید پف دار به تصویر می کشید.

 

Ai Pope Francis March 28 2023 11zon

فرانسیس با نامیدن هوش مصنوعی به عنوان «انقلاب شناختی-صنعتی واقعی» که می تواند دگرگونی های پیچیده ای به همراه داشته باشد، هشدار داد که این فناوری همچنین می تواند بی عدالتی بیشتری را بین کشورهای پیشرفته و درحال توسعه یا بین طبقات اجتماعی مسلط و تحت ستم ایجاد کند.

پاپ فرانسیس گفت: «فراموش کردن این نکته که هوش مصنوعی انسان نیست و نمی تواند اصول کلی را پیشنهاد دهد، اشتباهی مکرر و جدی است. این خطا یا از نیاز عمیق انسان ها به یافتن شکلی پایدار از همراهی سرچشمه می گیرد، یا از این فرض نیمه آگاهانه که مشاهدات به دست آمده از طریق یک مکانیسم محاسباتی، دارای قطعیت و جامعیت بی چون وچرا است.» خطاپذیری هوش مصنوعی از نظر پاپ فناوری بدون خطا نیست.

او همچنین به آنچه که «وضعیت فنی-انسانی» و رابطه بشریت با فناوری در طول تاریخ می خواند، پرداخت: «انسان ها همیشه با ابزارهایی که به تدریج تولید می کنند، با محیط ارتباط برقرار کرده اند. نمی توان تاریخ بشریت را از تاریخ این ابزارها جدا کرد.»

پاپ خاطرنشان کرد که از فناوری می توان هم برای حفظ حیات و هم برای ازبین بردن آن استفاده کرد و گفت که در آینده هوش مصنوعی به تکینگی خواهد رسید.

او گفت: «این (باور) بیش از همیشه درست است، زیرا به احتمال زیاد در آینده ای نه چندان دور، برنامه های هوش مصنوعی قادر به برقراری ارتباط مستقیم با یکدیگر برای بهبود عملکرد خود خواهند بود.» تکینگی به زمانی اشاره دارد که کامپیوترها و هوش مصنوعی فراتر از کنترل انسان پیشرفت کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.