مهندس میرآشتیانی: ده سال تلاش برای توسعه و آبادانی حسن آباد
مصاحبه با میرآشتیانی شهردارحسن آباد

کلینی نیوز– مهندس سید کاظم میرآشتیانی، چهرهای آشنا برای تمامی شهروندان حسن آباد، مدیری شناخته شده در عرصه مدیریت شهری این شهر است. استقبال گرم و راهنماییهای دلسوزانه او در دفتر کارش، گواه بر تعهد و ارتباط صمیمانهاش با مردم دارد. با سابقهای درخشان شامل سه سال شهرداری فرمهین استان مرکزی، هفت سال شهرداری اشتهارد و اکنون ده سال شهرداری حسن آباد، میرآشتیانی به عنوان یکی از مدیران باسابقه و موفق این شهر شناخته میشود.
به مناسبت آغاز سومین دوره متوالی تصدی شهرداری حسن آباد، پایگاه خبری کلینی نیوز مصاحبهای اختصاصی با ایشان انجام داده و ایشان نیز با همان صمیمیت همیشگی به سوالات پاسخ دادهاند.

مهندس میرآشتیانی در ابتدای گفتگو ضمن معرفی خود به عنوان سید کاظم میرآشتیانی، متولد ۱۳۴۱ در آشتیان و پدر سه فرزند (مهندس عمران، فوق لیسانس معماری و دانشآموز دبیرستانی)، به سابقه ده سال و چهار ماه خدمت خود در شهرداری حسن آباد از تیرماه سال ۱۳۸۲ اشاره کرد و از اعتماد اعضای شورای شهر قدردانی نمود.
در پاسخ به سوالی درباره رضایت از عملکرد خود، مهندس میرآشتیانی با اشاره به افزایش بودجه شهرداری از ۴۰۰ میلیون تومان به ۱۴ میلیارد تومان در طول دوران تصدی خود، اظهار داشت: در ابتدای کار، بسیاری از معابر شهر حسن آباد آسفالت نبودند و محلههایی مانند جانبازان، احمدیه، بهشت و کنارگرد با مشکلات عدیدهای روبرو بودند. اما خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته، علیرغم افزایش چشمگیر معابر نسبت به سال ۱۳۸۲، بیش از ۹۰ درصد معابر موجود در شهر زیرسازی، جدولگذاری و آسفالت شدهاند.
شهردار حسن آباد در ادامه به پروژههای مهم اجرا شده در دوران مدیریت خود اشاره کرد که شامل سالن ورزشی کوثر بانوان، ساختمان آتشنشانی، فرهنگسرای پیامبر اعظم (ص)، ساختمان شورای شهر، ایجاد مراکز ورزشی و پارکهای محلهای در نقاط مختلف شهر، سالن اجتماعات میلاد نور، زورخانه پوریای ولی، مدرسه شش کلاسه سادات و جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت بسیاری از معابر از جمله بلوار امام رضا (ع)، بلوار بهمن، ایجاد میدان شهدای شهر در ابتدای بلوار امام خمینی (ره) و ایجاد میدان امام رضا (ع) در بلوار امام رضا (ع) میشود.
در بخش دیگری از مصاحبه، مهندس میرآشتیانی به اقدامات شهرداری در حوزه ورزش اشاره کرد و گفت: در ابتدای کار با مشکلات زیرساختی و سختافزاری مواجه بودیم. تنها زمین چمن شهر کاملاً از بین رفته بود و سالن ورزشی شهر نیز به صورت نیمه تعطیل فعالیت میکرد. با این حال، با تعمیرات اساسی سالن ورزشی و احیای زمین چمن طبیعی، زیرساختهای اولیه فراهم شد.
وی در ادامه افزود، سالن ورزشی کوثر ویژه بانوان و سالن ورزشی خانه کشتی با مشارکت فعال شهرداری احداث گردید و زورخانه پوریای ولی نیز به عنوان یکی از بهترین زورخانههای کشور توسط شهرداری ساخته شده است. پروژه زمین چمن مصنوعی نیز با هزینهای بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان در آستانه بهرهبرداری قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه متولی اصلی ورزش در شهر اداره ورزش و جوانان است، افزود که شهرداری علاوه بر ایجاد این زیرساختها، مبالغ قابل توجهی را نیز به صورت سالانه به تیمهای ورزشی و اداره ورزش کمک کرده است.
مهندس میرآشتیانی در خصوص مبلمان شهری و وضعیت نامناسب برخی ایستگاههای اتوبوس، مسئولیت این امر را بر عهده شرکت واحد اتوبوسرانی تهران دانست
شهردار حسن آباد در مورد فضای سبز نیز با اشاره به سرانه دو متری فضای سبز در ابتدای کار و کمبود شدید آب، از افزایش این سرانه به ۴۰ متر مربع با بهینهسازی مصرف آب و بهرهبرداری از یک حلقه چاه دیگر خبر داد.
وی با تاکید بر اهمیت فضای سبز به عنوان فیلتری برای آلودگی هوای ناشی از شهرک صنعتی شمس آباد، از احداث سالانه یک پارک و در مجموع حدود دوازده پارک در طول دوران تصدی خود خبر داد و ابراز امیدواری کرد با مساعدت مسئولین در راستای رفع کمبود آب، بتوان مجدداً دشت طلایی ری را احیا کرد.
برچسب ها :آشتیانی ، شهر حسن آباد ، شهردار حسن آباد ، فشافویه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰