کد خبر : 7301
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 شهریور 1401 - 16:05

مشکل کمبود آب و برق در چین

مشکل کمبود آب و برق در چین
رسانه‌های دولتی چین گزارش می‌دهند که به منظور صرفه جویی در مصرف برق به ویژه در دستگاه‌های خنک‌کننده و تهویه هوا، اغلب مراکز خرید در چونگ کینگ در جنوب غربی اجازه دارند تنها بین ساعت‌های ۱۶ تا ۲۱ باز باشند.

به گزارش کلینی نیوز، چین هفته‌هاست که با مشکل خشکسالی و دمای بالای هوا دست و پنجه نرم می‌کند. مقامات این کشور برای مقابله با این تغییرات و مهار پیامدهای آن دست به تدابیری زده‌اند.

بنا به گزارش دوپچه وله آلمان، بر پایه گزارش‌های دولتی، بخش‌های بزرگی از چین در حال حاضر گرمترین و خشک‌ترین تابستان را از آغاز ثبت داده‌های هواشناسی تا کنون در سال ۱۹۶۱ تجربه می‌کنند. دمای هوا در بسیاری از مناطق این کشور در هفته‌های گذشته بارها از ۴۰ درجه سانتی‌گراد بالاتررفت.

دولت چین برای مقابله با افزایش درجه حرارت هوا و خشکسالی دست به اقداماتی زده است. رسانه‌های دولتی چین گزارش می‌دهند که به منظور صرفه جویی در مصرف برق به ویژه در دستگاه‌های خنک‌کننده و تهویه هوا، اغلب مراکز خرید در چونگ کینگ در جنوب غربی اجازه دارند تنها بین ساعت‌های ۱۶ تا ۲۱ باز باشند.

هفته گذشته هم مقامات استان سیچوآن در همسایگی چونگ کینگ از شرکت‌ها و صنایع خواستند برق خود را سهمیه‌بندی کنند.

پایین‌ترین حد تاریخی سطح آب در برخی سدها

به دلیل خشکسالی ادامه دار در چین، حجم آب بسیاری از رودخانه‌ها کاهش یافته است. یکی از این رودخانه‌ها، رود یانگ تسه، سومین رودخانه طولانی جهان است که آب چندین نیروگاه آبی را تأمین می‌کند. در برخی سدهای منطقه، سطح آب به پایین‌ترین حد تاریخی خود رسیده است.

سیچوآن یکی از استان‌هایی است که به شدت از خشکسالی آسیب دیده است، چرا که این منطقه ۸۰ درصد از برق خود را از طریق نیروگاه‌های آبی تأمین می‌کند.

اخیرا چندین آتش‌سوزی در اطراف چونگ کینگ رخ داده است که مقامات مسئول خشکسالی و تداوم درجه حرارت بالای هوا را دلیل آن می‌دانند. ۱۵۰۰ نفر از شهروندان این منطقه مجبور به تخلیه و ترک منازل خود شدند و بسیاری از پروازها هم لغو گردیدند.

ایجاد باران مصنوعی در صورت لزوم

به گزارش شین‌هوآ، خبرگزاری رسمی چین، در حال حاضر ۱۴ منطقه و استان تحت تأثیر خشکسالی شدید تا متوسط قرار دارند. به مقامات و دستگاه‌های دولتی در این مناطق دستور داده شده که تأمین آب را تضمین کرده و در صورت لزوم بارش‌های مصنوعی ایجاد کنند.

در این روش با استفاده از وارد کردن مواد شیمیایی به درون ابرها، باران تشکیل می‌شود.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Translate »