حمله تروریستی به نمازگزاران در نیجر
شهادت و زخمی شدن ۵۷ نمازگزار روزه دار در حمله تروریستی در نیجر

به گزارش کلینی نیوز به نقل از خبرگزاری آناتولی، محمد تومبا، وزیر کشور نیجر، با اعلام خبر این حمله تروریستی هولناک، جزئیات بیشتری از این واقعه ارائه نکرد، اما تأیید کرد که این تهاجم در روستای دورافتادهی فونبیتا، واقع در منطقه ناامن کوکورو در نزدیکی مرز با بورکینافاسو رخ داده است.
این منطقه به دلیل حضور فعال گروههای تروریستی مختلف، از جمله داعش آفریقا (ISGS)، با چالشهای امنیتی متعددی روبرو بوده است.
بر اساس گزارشهای اولیه، این حمله زمانی به وقوع پیوست که نمازگزاران روزه دار در حال ادای فریضه نماز در مسجد محلی بودند.

شاهدان عینی از ورود ناگهانی افراد مسلح به روستا و تیراندازی بیهدف به سوی نمازگزاران خبر دادهاند که منجر به ایجاد وحشت و هرج و مرج در میان اهالی شده است.
آمار اولیه حاکی از شهادت دستکم ۴۴ نفر و زخمی شدن ۱۳ نفر دیگر است، اما منابع محلی نگران افزایش این آمار هستند، زیرا وضعیت برخی از مجروحان وخیم گزارش شده و احتمال دارد تعدادی از افراد نیز در جریان این حمله مفقود شده باشند.
گروه تروریستی داعش آفریقا (ISGS)، که مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است، یک گروه شبهنظامی است که در منطقه ساحل آفریقا فعال بوده و با گروه تروریستی دولت اسلامی (داعش) بیعت کرده است.
این گروه پیش از این نیز حملات مشابهی را علیه غیرنظامیان و نیروهای امنیتی در نیجر، مالی و بورکینافاسو انجام داده است و به دلیل خشونت بیرحمانه و کشتار جمعی غیرنظامیان شناخته میشود.
هدف قرار دادن نمازگزاران در حین عبادت، نشاندهنده رویکرد افراطی و ضدانسانی این گروه و تلاش آنها برای ایجاد تفرقه و ناامنی در منطقه است.
این حمله تروریستی بار دیگر آسیبپذیری منطقه ساحل را در برابر تهدید گروههای افراطی نشان میدهد.
دولت نیجر و کشورهای همسایه در سالهای اخیر با افزایش حملات تروریستی مواجه بودهاند و تلاشهای بینالمللی برای مقابله با این تهدیدات تا کنون نتایج محدودی به همراه داشته است.
انتظار میرود که این حمله با محکومیت گسترده بینالمللی روبرو شده و احتمالاً منجر به افزایش تدابیر امنیتی در مناطق آسیبپذیر نیجر شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، حمله تروریستی در نیجر در حین نماز جمعه را محکوم کرد و آن را مغایر با اصول اسلامی و حقوق بینالملل دانست.وی ضمن ابراز همدردی با قربانیان، بر ضرورت همکاری بینالمللی برای مقابله با تروریسم و مجازات عاملان آن تاکید کرد.
همچنین، این واقعه میتواند فشار بیشتری را بر دولت نیجر برای تقویت همکاریهای منطقهای و بینالمللی در زمینه مبارزه با تروریسم وارد کند و ضرورت اتخاذ یک استراتژی جامع و چندجانبه برای مقابله با این تهدید فزاینده را برجسته سازد.
مقامات نیجری هنوز جزئیات بیشتری در مورد چگونگی وقوع حمله و اقدامات بعدی برای شناسایی و دستگیری عاملان آن منتشر نکردهاند.
برچسب ها :گروه تروریستی تکفیری داعش ، گروه تروریستی داعش ، نیجر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰