حمایت تمامعیار گروه نیابتی آمریکا در اروپا از طرح جدید آمریکا درباره آتشبس غزه
به گزارش کلینی نیوز، آمریکا روز دوشنبه ۳ ژوئن (۱۴ خرداد) قطعنامه مربوط به طرح آتشبس را به شورای امنیت، قدرتمندترین نهاد سازمان ملل ارائه کرد. در این قطعنامه از پایان درگیریها در نوار غزه از طریق آتشبس و توافق بر سر آزادی گروگانها حمایت شده است.
لیندا توماس گرینفیلد، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد، در بیانیهای گفته است که بسیاری از سران کشورها و دولتها، از جمله در منطقه از طرح آتشبس غزه حمایت کردهاند و آمریکا از شورای امنیت میخواهد خواستار اجرای فوری و بیقید و شرط این توافق شود.
اولین مرحله شامل آتشبس کلی، خروج نظامیان رژیم اشغالگر از تمامی مناطق مسکونی و آزادی برخی اسرا در نزد حماس، از جمله سالخوردگان، مجروحان و زنان و آزادی زندانیان فلسطینی است.
مرحله دوم آن شامل متوقف شدن نامحدود درگیریها در ازای آزادی بقیه اسرا است
مرحله سوم نیز در بر دارنده برنامهای برای آغاز بازسازی غزه جنگزده است که طبق گزارش سازمان ملل، ۶۰ درصد زیرساختهای حیاتی آن بر اثر حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی ویران شده است.
طبق این بیانیه، «آنها درخواست خود از حماس برای اعلام پذیرش کامل این پیشنهاد جامع را تکرار کردند که از سوی اسرائیل ارائه و پذیرفته شده است و از طرفین خواستند بدون تاخیر این برنامه را اجرایی کنند تا این جنگ، سرانجام، پایان بگیرد.»
روسیه و چین که دارای حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل هستند، از پیش نویس قطعنامه ایالات متحده برای آتش بس در غزه ابراز نگرانی کردند.
به گزارش ایسنا، الجزایر به عنوان تنها عضو عربی شورای امنیت نیز اعلام کرد که آماده حمایت از متن پیش نویس این قطعنامه نیست.
قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل برای تایید شدن حداقل به ۹ رای مثبت و هیچ رای منفی از سوی فرانسه، آمریکا، انگلیس، چین یا روسیه نیاز دارند.
روسیه اصلاحاتی را در متن پیشنهادی ایالات متحده مطرح کرده که شامل «درخواست از حماس و اسرائیل برای پذیرش این پیشنهاد و درخواست آتشبس فوری، بدون قید و شرط و دائمی است که مورد احترام همه طرفها قرار گیرد.»
مسکو همچنین میخواهد در این پیشنویس تاکید شود که فاز یک آتشبس تا زمانی که مذاکرات در مورد فاز دوم ادامه دارد، پابرجا میماند که منعکسکننده اظهارات هفته گذشته بایدن است.
چندین ماه است که مذاکرهکنندگان ایالات متحده، مصر و قطر در تلاش برای میانجیگری برای برقراری آتشبس بودهاند.
حماس میگوید خواستار پایان دائمی جنگ در نوار غزه و عقب نشینی رژیم صهیونیستی از غزه است.
برچسب ها :جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس ، رژیم صهیونیستی ، شورای امنیت سازمان ملل ، نوار غزه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰