ترور بیش از ۲۰۰ تن از ساکنان مرکز سودان توسط شبه نظامیان مورد حمایت امارات
به گزارش کلینی نیوز، بیش از یک سال است که سودان درگیر جنگ داخلی و کشتار است، ویرانی هایی که درپی این جنگ به بار آمده بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور زیان وارد کرده است. از مهم ترین مراکزی که طی این جنگ نابود شده، موسسات عمومی، بانک ها و بازارها هستند. جنگ کنونی و عواقب آن که بر همه چیز سایه افکنده، بزرگ ترین و اصیل ترین بازار سودان یعنی ام درمان را نیز به ویرانه ای بدل کرده هر چند اگر چیزی در آن باقی مانده بود نیز سهم سارقان شده است.
در این بین امارات در سودان، کشوری که در یکی از فاجعهبارترین جنگهای داخلی جهان از بین رفته، یک بازی دوگانه مرگبار را شروع کرده است. به گفته مقامات دیپلماتیک، دولت ثروتمند خلیج فارس که مشتاق تقویت نقش خود به عنوان یک تصمیمگیرنده در منطقه است، کمپین مخفیانه خود را برای حمایت از یک برنده در سودان گسترش داده و پول، تسلیحات و اکنون پهپادهای قدرتمند را به این کشور سرازیر کرده است.
«صادق الحاج» سخنگوی نیروهای مردمی برای مقاومت در برابر عادی سازی به «اسلام تایمز» درباره ی دخالت امارات در امور داخلی سودان و ایجاد بحران و تنش در این کشور گفت: برای نشان دادن عمق جنایت امارات در سودان کافی است جنایت اخیری را که نیروهای واکنش سریع مورد حمایت آل نهیان علیه مردم بیگناه این کشور مرتکب شده اند را اشاره نمایم، این نیروهای مورد حمایت امارات بیش از ۱۲۴ تن از مردم روستای السریحه وابسته به استان الجزیره در مرکز سودان را به خاک و خون کشیده اند.
وی افزود: این البته اولین بار نیست که این شبه نظامیان مورد حمایت امارات دست به چنین جنایت هایی می زنند بلکه پیش از این نیز بیش از ۱۰۰ نفر از مردم روستای «ود النوره» در استان الجزیره ترور کرده اند.
«صادق الحاج» در ادامه تاکید کرد: همه ی این کشتارها به علت حمایت امارات از این شبه نظامیان به وقوع پیوسته است.
گفتنی است؛ درگیریهای مسلحانه در سودان از ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ (۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۲) میان ارتش به فرماندهی البرهان و نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی محمد حمدان دقلو ملقب به حمیدتی بر سر قدرت آغاز شد و میانجیگریهای بینالمللی برای پایان دادن به آن و نشستن طرفهای درگیر بر سر میز گفت وگوها تاکنون ثمری نداشته است.
بنابر آمارهای سازمان ملل متحد، جنگ میان دو نیروی نظامی بزرگ سودان در سایه ادامه خشونت و گرسنگی به آواره شدن هشت میلیون نفر منجر شده است.
حدود ۲۵ میلیون نفر نزدیک به نیمی از جمعیت سودان بر اثر تداوم جنگ در وضعیتی ناگوار قرار گرفته و به کمکهای فوری نیاز دارند و ۱۸ میلیون نفر هم در معرض خطر قحطی هستند. تاکنون چندین بار در سودان با وساطت بینالمللی آتشبس اعلام شده است اما طرفهای درگیر به طور مداوم آن را نقض کردهاند.
برچسب ها :سودان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰