تحریمهای جدید آمریکا علیه بخش نفتی ایران
به گزارش کلینی نیوز، این بیانیه در وبسایت وزارت خزانهداری آمریکا منتشر شده است؛ آنگونه که در این بیانیه ادعا شده، ۹ شرکتی که در فهرست تحریمهای آمریکا علیه ایران قرار گرفتهاند، در تولید، فروش و ارسال پتروشیمی و نفت ایران فعال هستند.
تحریم های دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا شش تولیدکننده پتروشیمی مستقر در ایران یا شرکتهای تابعه آنها و سه شرکت در مالزی و سنگاپور را هدف قرار داده است. بنا به بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا این شرکت ها به نمایندگی از شرکت پتروشیمی Triliance در تسهیل فروش و ارسال مواد نفتی و فرآورده های نفتی ایران از سوی شرکت ملی نفت ایران مشارکت دارند.
«برایان ای. نلسون» معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی در این بیانیه ادعا می کند که ایران به شکلی فزاینده ای برای فروش محصولات پتروشیمی و نفتی خود به خریداران شرق آسیا روی آورده که نقض تحریم های ایالات متحده است. ایالات متحده همچنان بر هدف قرار دادن منابع درآمد غیرقانونی تهران متمرکز است و به اعمال تحریم های خود علیه کسانی که آگاهانه به تسهیل این تجارت کمک می کنند، ادامه می دهد.
شرکتهای پتروشیمی امیر کبیر، شرکت پتروشیمی سیمرغ، پتروشیمی لاله، شرکت مارون تدبیر تینا، شرکت مارون سپهر افق و شرکت صنایع تکمیلی مارون از جمله شرکتهایی هستند که در فهرست تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران قرار گرفتهاند.
چه شرکت های تحریم شدند؟
- شرکت پتروشیمی امیرکبیر، تولیدکننده عمده پلیاستر. آن طور که وزارت دارایی آمریکا گفته میلیونها دلار از محصولات این شرکت به مشتریانی در چین فروخته شده است.
- شرکت پتروشیمی سیمرغ، یکی از زیرمجموعههای شرکت امیرکبیر هم به فهرست تحریمهای آمریکا اضافه شده است.
چهار شرکت زیرمجموعه شرکت پتروشیمی مارون هم تحریم شدهاند:
- شرکت پتروشیمی لاله
- شرکت مارون تدبیر تینا
- شرکت مارون سپهر افق
- شرکت صنایع تکمیلی مارون
شرکت مارون هفت ماه پیش تحریم شده است. بخش بزرگی از سهام شرکت مارون متعلق به سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح است.
علاوه بر شش شرکت ایرانی، سه شرکت دیگر هم تحریم شدهاند:
- شرکت سوخت آسیا با مسئولیت محدود که در سنگاپور ثبت شده است. آمریکا میگوید این شرکت بیش از یک سال است که انتقال محمولههای نفتی و پرداخت هزینههای انبار شرکت تریلیانس در کشورهای شرق آسیا را به عهده داشته است.
- شرکت کشتیرانی سنس، مستقر در کوالالامپور، پایتخت مالزی، که آمریکا میگوید شرکتی صوری و پوششی برای تریلیانس بوده است.
- شرکت یونیشس با مسئولیت محدود که در سنگاپور ثبت شده است. آمریکا میگوید این شرکت هم به تریلیانس کمک کرده است.
برچسب ها :آمریکا ، ایران ، تحریم ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰