سیاست قاطع پلیس ایران: آغاز اجرای طرح اخراج اتباع غیرقانونی
«اخراج اتباع غیرقانونی»؛ فرمان قاطع جانشین فرماندهی پلیس ایران

به گزارش کلینی نیوز، سردار قاسم رضایی، ضمن قرار دادن “اخراج اتباع غیرقانونی در ایران” و برخورد با ورود و اشتغال غیرمجاز آنها در دستور کار اصلی فراجا، حضور این افراد را یک “تهدید میانمدت” برای جامعه خواند و از عزم جدی پلیس ایران برای اجرای این فرمان خبر داد.
سیاست رسمی فراجا در قبال «اخراج اتباع غیرقانونی در ایران»
در حالی که شش میلیون اتباع غیرقانونی در ایران به سر می برند، سردار قاسم رضایی در سخنانی که در دوازدهمین جلسه کمیسیون عملیات فراجا در استان سمنان بهصراحت اعلام کرد که شاخص پلیس در حوزه اتباع خارجی، “نبودن حتی یک تبعه غیرقانونی” در کشور است.
وی تأکید کرد که طبق قوانین موجود، وجود و تردد اتباع غیرمجاز در شهرها جرم محسوب میشود و بر همین اساس، فراجا رویکردی قاطع در پیش خواهد گرفت.

این موضعگیری، سیاست رسمی و جدید نیروی انتظامی در برخورد با پدیده حضور اتباع غیرمجاز را مشخص میکند.
دلایل امنیتی و قانونی تأکید بر «اخراج اتباع غیرقانونی در ایران»
از دیدگاه سیاسی و امنیتی که در سخنان جانشین فرمانده پلیس ایران منعکس شد، حضور اتباع غیرقانونی نه تنها یک مسئله صرفاً حقوقی، بلکه یک تهدید برای جامعه قلمداد میشود.
سردار رضایی به وضوح اعلام کرد که “وجود اتباع غیرمجاز را یک تهدید میانمدت برای جامعه دانست” و این نگاه امنیتی، مبنای تأکید بر “اخراج اتباع غیرقانونی در ایران” قرار گرفته است.
وی به جنبه قانونی مسئله اشاره کرد و کارفرمایانی که اقدام به جذب و بهکارگیری این افراد میکنند را مرتکب عمل مجرمانه دانست، که نشاندهنده عزم دولت برای برخورد با شبکههای حمایتی از حضور غیرمجاز است.
«اخراج اتباع غیرقانونی در ایران» در چارچوب اولویتهای امنیتی فراجا
سردار رضایی در بخش دیگری از سخنان خود به اولویتهای کلی فراجا در سال جدید پرداخت و موضوع «خراج اتباع غیرقانونی در ایران» را در کنار سایر مسائل مهم امنیتی قرار داد.
وی بر اشرافیت اطلاعاتی به عنوان یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری و اولویتهای اصلی فراجا اشاره کرد و جمعآوری سلاحهای غیرمجاز را نیز برای امنیت مردم بسیار حائز اهمیت دانست.
این رویکرد نشان میدهد که مسئله حضور اتباع غیرمجاز از سوی فرماندهی پلیس ایران در یک چارچوب وسیعتر امنیتی و کنترلی دیده میشود و سیاست “اخراج اتباع غیرقانونی در ایران” بخشی از این راهبرد کلی است.
آقای نادر یاراحمدی مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تعداد اتباع افغانستانی مجاز و غیرمجاز در کشور را شش میلیون و یکصد هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مجاز، دو میلیون نفر غیرمجاز و دو میلیون نفر در دسته افراد سرشماری شده هستند.
رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفته است که به دلیل جمعیت بالای خانوارهای مهاجرین افغانستانی و یارانههای مختلف حمل و نقل، سوخت و …. که برای آنها از سوی کشور ایران پرداخت میشود، هزینه بالایی را به کشور تحمیل میکند؛ این در حالیست که متأسفانه از سوی سازمان های بین المللی به کشور ما کمکی نمی شود و درخواست ایران بازگشت اتباع افغانستانی غیر مجاز به کشورشان است، هرچند که در این سالها ما برخوردمان با اتباع خارجی به ویژه اتباع افغانستانی همچون مهمان بوده و پذیرای آنها در کشورمان بودهایم.
برچسب ها :اتباع بیگانه ، ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰